Straatambassadeurs
15587
page-template-default,page,page-id-15587,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Straatambassadeurs

mei 2011
Na de bijeenkomst ‘Energiek Soesterkwartier 2011’ op 23 maart j.l. hebben zich 4 nieuwe straatambassadeurs aangemeld. Gisteren hebben zij hun training afgerond en gaan nu in de Dollardstraat en de Noordewierweg samen met hun buren een duurzaam straatproject opzetten. Beide trainingsavonden hebben wij gebruik mogen maken van ruimtes van Stichting One Planet – hartelijk dank hiervoor!

februari 2011
Op de matchmaking- en monitoringsbijeenkomst konden straatambassadeurs hun ervaringen uitwisselen en werd hun inzet door de gemeente en de energieambassade met een biologisch feestje beloond!


november 2010
Het eerste straatproject – de Matthias Withoos Straat – onder leiding van Albert Beukers, Luuk Folkerts en Gert-Jan van den Brink is afgerond: Bij 7 huizen is de spouw gevuld! Net voor de winter gehaald! Gefeliciteerd!

“Wij zitten lekker warmpjes bij” vertelde Alber Jan met een vonkje trots in zijn stem, “de muren voelen echt warmer aan”. Er waren meer geinteresseerden in de straat. Maar sommigen konden de knoop niet zo snel doorhakken of zaten met een vervuilde spouwmuur die ze eerst moeten schoonmaken voordat die met isolatiemateriaal afgevuld kan worden.

“Maar ik ben nog niet klaar, nu komen de kozijnen met hoog rendementsglas nog.” laat Albert Jan mij weten. Misschien het begin van een volgend straatproject?