Het Energiegezelschap | Over Ons
15362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15362,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Over Ons

KEES JAN GRIN

Service & Onderhoud

Leer Kees Jan kennen in zijn verhaal over zichzelf en Energie Zonder Zorgen.

DINANT VERSCHOOR

Durable products

Learn to know Dinant in his story about himself and energy without worry.

Neem voor vragen

Neem voor vragen en / of opmerkingen gerust contact op met onze fanatieke groep ondernemers. We proberen u zo snel en goed als mogelijk antwoord te geven op uw vragen.

a

Unique Selling Point van Energie Zonder Zorgen

Wij hebben ervoor gekozen om ons nadrukkelijk te willen onderscheiden ten opzichte van dergelijke partijen en willen 100% duurzaam zijn. Duurzaam ten aanzien van onze eigen werkwijzen, de partijen waarmee wij duurzame overeenkomsten hebben afgesloten en waarmee wij u zaken laten doen (leveranciers en installateurs), de producten, diensten, service en garantie die zij leveren.

Het Unique Selling Point van Energie Zonder Zorgen” is en zal moeten zijn: DUURZAME BETROUWBAARHEID

Vertrouwen van onze klanten zal moeten groeien en dat vereist van meet af aan eerlijkheid, transparantie, afspraken nakomen, integriteit en deskundigheid op het gebied van informeren, produceren, installeren en garanderen.

Begrippen

Begrippen en termen die veelvuldig gebruikt worden en die in de beleving van veel klanten kunnen overkomen als nietszeggende holle containerbegrippen met een weerstand en intrin- sieke zwaarte als van boterhampapier.

Willen wij niet alleen gedegen en duurzaam overkomen op onze klanten maar het ook echt (in woord en daad) daadwerkelijk zijn, dan is het van essentieel belang om als leden van de groep eenduidig te communiceren en onze communicatie en ons handelen te verankeren in/aan een gezamenlijk gedragen visie en missie en helder geformuleerde consensus over de waarden van waaruit we werken.

Ook moeten we helder zijn over wie wij ieder persoonlijk zijn zodat mensen zich met ons kunnen identificeren en wij voor mensen traceerbaar zijn en blijven en zij niet het risico lopen dat wij op een bepaald moment met de stille trom zijn vertrokken of als ware in het niets zijn opgelost.

q