Het Energiegezelschap | Nooit meer in het donker met de Sensorlampen van Lichtpartner
15856
post-template-default,single,single-post,postid-15856,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Nooit meer in het donker met de Sensorlampen van Lichtpartner

Nooit meer in het donker met de Sensorlampen van Lichtpartner

Vind jij het ook altijd zo vervelend als iemand onnodig het licht aan laat staan? Neem dan nu maatregelen, en haal de Led Sensorlampen van Lichtpartner in huis. Deze sensorlampen hebben een bewegingsmelder ingebouwd, waardoor het licht automatisch aangaat als iemand binnen de radius van de lamp beweegt. Ook gaat de lamp na een vooraf ingestelde tijdsperiode automatisch weer uit, tenzij er opnieuw binnen de radius bewogen wordt. Deze lampen zijn perfect voor kamers waar je niet vaak naar binnen, en weer naar buiten gaat, zoals de berging of een werkkast, de garage of schuur, of de hallen, gangen, en trappenhuizen in je huis of in appartementencomplexen of flats. Zo verspil je nooit meer onnodig energie, en hoef je niet meer na te denken of je het licht wel hebt uitgedaan.

Soorten Sensorlampen
Lichtpartner heeft verscheidene sensorlampen beschikbaar. Natuurlijk zijn er verschillende soorten sensorlampen die bedoeld zijn voor verschillende locaties, ruimtes, of functies. De plafonnierelampen komen het vaakst voor, en er zijn dan ook meerdere verschillende soorten verkrijgbaar. Ze zijn te koop met verschillende types bewegingsmelders, die allemaal ingesteld zijn om verschillende functies te volbrengen. Ook hebben sommige plafonnieres een extra infraroodfunctie, en kun je andere plafonnieres krijgen met een gratis LED lamp om goed op start te komen. Dan kun je ook kiezen voor een buitenlamp, die natuurlijk speciaal bedoeld zijn voor buitengebruik. De buitenlampen zijn met zowel bewegingsmelders als schemerschakelaars te krijgen, en zijn ook in verschillende soorten te vinden. Tot slot is er nog de Wandarmatuur inclusief sensor en een gratis 4W LED lamp, die ook speciaal voor buiten bedoeld is. Bij elke variant sensorlamp zijn er ook uitvoeringen die vandaalbestendig zijn.

Andere lampen
Naast sensorlampen verkoopt Lichtpartner ook verschillende andere soorten lampen. Er zijn bijvoorbeeld ook verschillende LED TL-buizen en TL-armaturen verkrijgbaar. Ook kun je dimmers, spotlampjes, schijnwerpers, en lichtbronnen vinden. Er zijn wandlampen, panelen, en lichtstrips te krijgen. Voor buiten kun je verschillende soorten buitenlampen krijgen, en ook lampen die specifiek bedoeld zijn voor buitengevels of tuinen. Alle opties van Lichtpartner bieden ijzersterke kwaliteit voor de scherpste prijs. Bovendien wordt je bestelling al de volgende dag geleverd als je voor vijf uur ’s middags besteld. Alle producten in het assortiment beschikken over een tweejarige garantieperiode. Als je een product binnen de eerste twee weken wil terugsturen, moet je daarvoor een retourformulier voor aanvragen. Als je product en de verpakking onbeschadigd en in originele staat zijn, kun je het product in de oorspronkelijke doos stevig verpakken in een overdoos en het pakket gefrankeerd opsturen. Als de retourzending aan alle voorwaarden voldoet, wordt het aankoopbedrag teruggestort. Kosten en risico’s van een retourzending zijn voor eigen rekening. Als het product binnen de twee jaar garantieperiode wordt teruggestuurd vanwege een defect, krijg je ook de kosten van de retourzending terug als de garantieclaim wordt bevestigd als terecht.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.