Het Energiegezelschap | Energiebesparing op zijn best!
15748
post-template-default,single,single-post,postid-15748,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Energiebesparing op zijn best!

Energiebesparing op zijn best!

De gemeente Amersfoort, huiseigenaren en bedrijven werken sinds 2010 samen aan het realiseren van energiebesparende maatregelen. Elke wijk kan meedenken over een eigen aanpak.

Met een klik op de warmtescan rechts hiernaast krijgt u een eerste indruk van het warmteverlies via uw dak. Is het warmteverlies groot, dan kunt u dat tegengaan met isolerende maatregelen. Een expert kan u hierover advies geven. In 2010 hebben meer dan 3000 huiseigenaren in Amersfoort zo’n maatwerkadvies laten maken. Wij werken samen met lokale en regionale bedrijven. Als u daarin geïnteresseerd bent, kunt u bij hen voor een maatwerkadvies of de uitvoering van energiebesparende maatregelen vrijblijvend een offerte aanvragen. Op deze website treft u ook informatie aan over de subsidiemogelijkheden en leningen.
U kunt ook met buurtbewoners samen aan de slag gaan. Wij begeleiden vrijwillige straatambassadeurs, die de samenwerking in hun straat organiseren en de vragen om energiebesparende maatregelen bundelen. Dat kan aanzienlijk schelen in de kosten.
Nog niet overtuigd? Laat u dan inspireren door de eigenaren van de diverse modelwoningen. Ieder laat op z’n eigen manier zien hoe ze energiebesparing hebben aangepakt. Op deze site leest u ook over de speciale aandacht voor VVE’s en monumenten.
Een groot aantal projecten is tot stand gekomen in samenwerking met wijkbewoners. Uniek is dat wijkbewoners, studenten en projectleiders zelf onderdelen van deze website beheren.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.