Het Energiegezelschap | 4 tips bij het overstappen naar LED TL Lampen
15821
post-template-default,single,single-post,postid-15821,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

4 tips bij het overstappen naar LED TL Lampen

4 tips bij het overstappen naar LED TL Lampen

LED TL lampen zijn de toekomst. Omdat LED dusdanig energiezuinig is, verdient deze investering zichzelf snel terug. Dit komt doordat led energie efficiënter omzet in licht en er minder energie verloren gaat aan warmte. Daarnaast is de aanschaf van LED ook vrij goedkoop geworden, dit beperkt natuurlijk de terugverdientijd.

Hoogwaardige LED TL armaturen vind je tegenwoordig in alle soorten en maten. Voor binnen- en buitengebruik, garages, bergingen en vele andere ruimtes. De armaturen zijn vaak van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze lang meegaan. Ook de LED TL lampen gaan steeds langer mee. Hierdoor wordt de te realiseren besparing nog groter. Online is er veel aanbod van Led TL lampen te vinden, kijk bijvoorbeeld eens hier.

LED verdient zichzelf het snelste terug voor grootverbruikers zoals ziekenhuizen, parkeergarages, bedrijfsgebouwen, etc. Maar ook voor de kleinere particuliere gebruiker is LED al interessant. Wanneer je toch nieuwe verlichting moet aanschaffen, kun je net zo goed meteen LED aanschaffen. Bijna net zo duur in aanschaf en je bespaart er meteen fors mee op je energierekening.

Het enige waar je op moet letten is dat je kwalitatieve verlichting koopt. Je wilt dat je lamp lang mee gaat en de juiste lichtopbrengst geeft. Vergelijk daarom goed zaken als aantal lumen, gebruikte watt, garantie en gebruikte materialen van de Ledverlichting. Dan weet je zeker dat je de juiste lamp koopt.

Wacht niet langer met het aanschaffen van LED maar verdiep je in de markt, de producten en de voordelen die LED met zich meebrengt. Dan weet je zeker dat je goed bezig bent voor het milieu en voor je portemonnee!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.